Ball/O'Neill Renovation 2011

The goal of this renovation was to give the Ball/O'Neill home a better flow for entertaining, along with a formal dining room and new master suite. 

This home is located in the historic Heritage District in downtown Greenville. 

Prev | Next (1 of 17) Back to thumbnails

  • Front Elevation

  • Before

  • Dining Room and Hall

  • Light-Filled Master Bedroom

    Note the transom windows above the bed

  • Custom Cabinetry

    Designed to maximize storage in a small space

  • Vanity

    Custom concrete countertop and cabinets

  • Back Elevation After

  • Back Porch Detail

    Note the use of #1 dry-treated wood on the porch, compared to the warping #2 wood in the background

  • Dining Room

  • Skylight Over the Dining Room Table

  • Wine Enthusiast and Homeowner, Dave Ball

  • Dave's Collection

  • Kitchen Island

  • Kitchen Island

  • Homeowner Dave Ball Surveying the Work

  • Painting Inside the Skylight